Kerstfeest Gemeente Leiderdorp 2019

Van Elewout Kompressoren

We hebben voor Van Elewout Kompressoren in Voorschoten de opening van hun verbouwde pand mogen doen. Uitlichting van het pand zowel binnen en buiten ,ballonnen, meubilair, Hapjes en drankjes en horeca personeel verzorgd.

VVD prinsjesdagborrel Hoofdkantoor Den Haag

Budget Partyverhuur verzorgt sinds 2009 de totale Prinsjesdagborrel van het hoofdkantoor van de VVD.
Tent, Inrichting, Techniek, Hapjes en drankjes, Horecapersoneel en de totale begeleiding.

Kaagweek

Budget partyverhuur verzorgt sinds 2013 een groot aantal zaken voor de jaarlijkse Kaagweek. Tenten, podium, entertainment, inrichting, Techniek, stroom, totale begeleiding van transport en evenement.

Veiligheids Regio Haaglanden

Wij mogen sinds 2014 het eindfeest van de VRH Den Haag verzorgen. We lichten het gehele pand uit, verzorgen de techniek, richten het in en verzorgen het buffet en entertainment.

FM-EVENTS

Voor FM-Events richten wij al jaren al hun feesten in. Zoals een Vipdek voor 500 gasten, podium, artiesten ontvangst, kleedkamers, entree, garderobe en rookruimte.

Leiden Culinair

We hebben in 2019 een deel van Leiden Culinair mogen inrichten met ons Festival meubilair. Eerder mochten we een Viptent inrichten.

Nieuwe Parkeergarages Leiden

Voor beide parkeergarages Lammermarkt en Garenmarkt hebben we tenten met meubilair geleverd aan de Gemeenten Leiden voor een officieel moment.

Schaaktoernooi Beestenmarkt

Voor Schaakvereniging Philidor uit Leiden hebben we het complete evenement verzorgt. Tent , Geluid, licht, Ledverscherm inrichting.

50 jaar verjaardagsfeest

We hebben een verjaardagsfeest voor 60 gasten verzorgt. Tenten inrichting, stroom, geluid, licht, entertainment, Horeca met personeel en een 3 gangen menu (verzorgt door een partner cateraar.)

Koningsdag en 5 Mei viering Brasserie Park Leiderdorp

Wij mogen sinds 2008 deze feesten van Brasserie Park begeleiden. We verzorgen de tenten, podia, Licht en geluid, deels entertainment en meubilair.

2 daags festival Zaandam

Voor cafe Glenn de Koning hebben we een 2 daags festival mogen begeleiden en inrichten op een plein midden in het centrum.

We hebben de totale aankleding van het plein gerealiseerd. Entree met kassa’s, Vipdek gebouwd en ingericht, toiletvoorzieningen, horeca punten met barren, podium met licht en geluid, stroom, water, backstage artiesten ruimte d.m.v. tenten en ingericht, hekwerk en special effects zoals confetti en sparklers.

0